Un estiu mogut

Ja s'ha acabat l'estiu, un estiu on l'Esbart ha tingut molta feina. Primer de tot, al mes de Juliol el Cos de Dansa i les seccions de pre-juvenils i juvenils van actuar durant la celebració de l'Aplec de la Sardana, que té lloc el primer diumenge de Juliol.
També al mes de Juliol va tenir lloc el XVIII Festival Folklóric de Banyoles on hi van participar agrupacions d'Ucraïna, Galícia i Eivissa. Malgrat la pluja, que va fer acte de presència durant l'espectacle, el públic assistent no va abandonar els seus seients i el Festival va ésser un èxit.

Durant el mes d'Agost el Cos de Dansa va realitzar dos intercanvis. El primer destí va ser Cabezón de la Sal a Cantabria. El grup va tenir dues actuacions i en ambdues el públic es va mostrar exhultant amb els balls del grup banyolí. A més a més, l'Esbart va poder gaudir de les festes del poble, de les "casetas" i dels típics "pinchos" de la regió.

Visita al castell de San Vicente de la Barquera (Cantabria)

La segona destinació va portar l'Esbart cap a Eivissa, concretament a Sant Antoni.
En aquest cas només hi va haver una actuació, al passeig de davant del mar, i l'afluència de públic també va ser molt gran. En acabat de l'actuació el Grup Folklòric Brisa de Portmany va oferir al grup català una sardinada. També per gentilesa del grup eivissenc, l'Esbart Fontcoberta va poder veure una meravellosa posta de sol i gaudir d'un viatge en vaixell per l'illa.

Bany del grup durant la visita en vaixell per la illa d'Eivissa

Des de l'Esbart es vol agraïr tant al grup de Cabezón de la Sal com al de Sant Antoni per la seva hospitalitat i generositat durant el dies d'estància en les seves localitats.

Entrades populars